WestlandHart

< Home

Rondleiding Koppert Cress 27 maart

De inschrijving voor deze activiteit is gesloten.

Rondleiding Koppert Cress 27 maart

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentaties van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten beiden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.

Het succes van Koppert Cress is volledig afhankelijk van de erkenning en acceptatie door de professionele gebruiker. Smaak is daarin voorwaarde. Maar er is meer dan smaak. Als familiebedrijf ben je bezig op de lange termijn. Het lukt Rob Baan om over de horizon heen te kijken. Hij besefte al vroeg dat gezonde voeding een steeds belangrijkere rol gaat spelen en waar we ons steeds meer mee bezig zullen houden. Het bedrijf heeft als visie gekozen voor “Goede voeding is cruciaal voor een gezond bestaan”.

Duurzaamheid in de meest brede zin is absoluut voorwaarde binnen dit familiebedrijf. Kopper Cress is ingericht om zo energievriendelijk te opereren. Er is gekozen voor LED verlichting, energiemanagement dor ondergrondse warmteopslag, zonnecollectoren en geothermie. Ook verantwoord watergebruik en composteerbaar verpakkingsmateriaal leveren hierin een bijdrage. De manier waarop het bedrijf met het personeel omgaat past ook in de categorie duurzaam. Ze ontplooien talrijke initiatieven om werkomstandigheden te verbeteren en aangenamer te maken. Het meest aansprekende voorbeeld daarvan is waarschijnlijk het bedrijfsrestaurant Rob & Bob. Hier krijgen de medewerkers dagelijks een verantwoorde lunch aangeboden waarin in ieder geval de helft van de 250g groenten die je per dag nodig hebt is verwerkt.

Koppert Cress ondersteunt de principes van Dutch Cuisine ten volle. Cultuur, Gezond, natuur, Kwaliteit en Waarde. “80-20”, waarbij 80 procent groenten en 20% vlees wordt gebruikt. Maar ook 80 procent seizoen en 20 procent van ver. Dutch Cuisine gebruikt wat de natuur biedt, zonder kunstmatige toevoegingen, van kop tot staart. In het besef dat wat we hebben een gift is van de vorige generatie en in bruikleen van de komende.

Wilt u meer weten over Koppert Cress en een uniek smaak sensatie beleven, meldt u dan aan voor de rondleiding.

 

Datum: woensdag 27 maart 2019

Tijd: 10.00 - 11.30 uur

Adres: 2681 MB Monster, De Poel 1 - Klik hier voor routebeschrijving.


Aanmeldingsformulier
"Rondleiding Koppert Cress 27 maart"


Het is niet mogelijk om een tweede persoon via het vraag/opmerkingen veld aan te melden, gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier nogmaals.

Uw gegevens

* Voornaam:
* Achternaam:
* E-mailadres:
* E-mailadres controleren:
* Telefoonnummer:

Waar bent u actief als vrijwilliger?

* Naam organisatie:
* Plaatsnaam:
Vraag / opmerking